Bestellen is eenvoudig, ontwerp nu hét paneel voor jouw woning!

Voordelen van Glas-in-lood-online.nl

Als particulier glas in lood bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Bij ons ben je verzekerd dat jouw paneel altijd:

  • Snel besteld, snel en veilig bezorgd is
  • Ambachtelijk gemaakt is
  • Bekisting paneelspecifiek is
  • Geleverd op gewenste dag, ook zaterdag
  • Een installatiepakket bij te bestellen

Daarnaast zijn wij altijd persoonlijk telefonisch bereikbaar, zowel in het weekend als ‘s avonds.

Makkelijk en snel online bestellen

Op deze site vind je alle informatie voor het bestellen, inmeten en monteren van glas in lood ramen in je eigen huis. We willen het bestellen van glas in lood ramen zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je maken. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of informatie missen, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt het?

Je kiest een van de beschikbare glas in lood ontwerpen. Daar kan je meteen de maten van ‘het gat’ in te vullen. Dus alle binnenranden. Op de pagina ‘inmeten‘, laten we je zien hoe je dit doet, mocht dat nodig zijn. Je kiest vervolgens het gewenste glas, in eventueel een kleur. Klik vervolgens op bestellen en je wordt naar de afrekenpagina geleid. Je kunt hier op verschillende manieren afrekenen: met Ideal, visa ….. etc.

Zodra de bestelling gedaan is en je betaald hebt, krijg je een bevestiging en factuur in je mailbox. Jouw bestelling ligt dan direct bij ons in het atelier. Als we vragen hebben, bellen of appen we je nog even. Mocht jij vragen hebben dan mag je ons ook altijd even bellen of appen.

Hoe worden mijn glas in lood ramen aangeleverd?

We zorgen ervoor dat de glas in lood ramen perfect op maat, helemaal veilig bij jou thuis gebracht worden, volgens jouw planning, dus ook tegen een meerprijs in het weekend.

Jouw panelen worden stevig vastgeschroefd en verzonden in op maat gemaakte houten kisten, gestud met piepschuim.

Hoe worden mijn glas in lood ramen gemaakt?

Wij maken vol passie glas in lood ramen op ambachtelijke wijze voor jouw woning. Volg ons op Instagram en Facebook, daar delen we regelmatig beeld van ons werk en de productie ervan.

Kan ik mijn glas in lood ramen zelf plaatsen?

Wanneer je een beetje handig bent, kun je het plaatsen van je glas in lood ramen prima zelf. Om ervoor te zorgen dat je precies de juiste plaatsingsmaterialen hebt, en niet grote potten hoeft te kopen, kun je een bevestigingspakket erbij bestellen.

In het bevestigingspakket zit voor jouw paneel op maat ingepakt: de juiste kit, celband voor in de sponning, vulblokjes en een afmeslepeltje voor het afmessen (afstrijken) van de kit. Overtollige kit kan je met een beetje sop eenvoudig weg poetsen.

Wat als het niet lukt?

Geen probleem, we staan je altijd bij. Ook ‘s avonds en in het weekend als je er niet uitkomt.

Hoe zien de glas in lood ramen er straks uit?

Je kunt op de pagina glas in lood ontwerpen ook kijken naar de glas in lood ramen in een deur, kozijn, roosvenster en als bovenlichten van het raam. 

Je kunt ook onze Facebookpagina bekijken. Dan zie je verschillende opgeleverde glas in lood panelen die al geplaatst zijn. Dit geeft je een goede indruk van hoe de glas in lood ramen er straks bij jou ook uitzien.

Wie kan mijn glas in lood ramen voor mij plaatsen?

Met onze instructies kan je zelf het glas in lood paneel plaatsen. Wanneer je iemand zoekt om het voor je te plaatsen, adviseren wij dit lokaal te regelen, met bijvoorbeeld de aannemer of een timmerman. Uiteraard mag het uitvoerende bedrijf ook altijd contact met ons opnemen, door te bellen of te appen voor advies.

Bestel vandaag nog je glas in lood ramen voor een nog sfeervollere woning!