Zakelijk bestellen van glas in lood

Voordelen van glas-in-lood-online.nl

  • Snel besteld, snel en veilig bezorgd
  • Ambachtelijk gemaakt
  • Ook in het weekend en ‘s avonds telefonisch bereikbaar
  • Advies over tekeningen en planning
  • Vrijblijvend meten op locatie

De sluitpost

We weten dat we als glas in lood leverancier meestal de sluitpost zijn bij grote projecten. Dat vinden wij helemaal prima. We zorgen er dan ook voor dat we qua bestelgemak en levering perfect op jouw planning aansluiten.

Snel online besteld

Daarom kun je bij ons online bestellen. Wel zo makkelijk en overzichtelijk. Onder hulp bij bestellen kun je het antwoord op de veel gestelde vragen vinden. Kom je er niet uit, bel gelijk even! Liever bellen dan verkeerd bestellen.

Op schema geleverd

Zodra je besteld hebt, neem ik contact met je op voor de planning. Onze processen zijn zo goed gestroomlijnd dat we precies op de afgesproken datum en locatie jouw bestelde glas in lood panelen leveren.

Veilig aangekomen

Jouw bestelde glas in lood panelen schroeven we stevig vast in op maat gemaakte houten kisten. Deze worden door onze eigen leverancier op jouw locatie gebracht en met de hand getild en verplaatst.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Wij helpen jou met als doel dat je voor opleverdatum klaar bent, dat je minimale opleverpunten hebt, zodat je een tevreden klant en baas hebt.

De samenwerking verloopt soepel en foutloos. Bovendien vragen we jou naar je tekeningen. Met ons advies over jouw tekeningen zorgen we ervoor dat jouw glas in lood panelen goed en snel geplaatst kunnen worden.

Wil je het liefst eerste even sparren? Neem direct contact op met onze glas in lood professionals.

Montage van jouw panelen door een professional?

Wil je liever de glas in lood ramen niet zelf plaatsen? Neem dan ook direct contact met ons op, want goede glaszetters kennen we door het hele land.

Wat levert dit jou op?

Ik zorg ervoor dat de ambachtelijke glas in lood ramen precies worden gezet gelang jouw planning. Hiervoor heb ik jou vooraf advies gegeven over jouw tekeningen en planning. Hierdoor heb je geen omkijken meer gehad naar het glas in lood gedeelte. Jouw opgeleverde gebouw heeft een fantastisch magische sfeer door de glas in lood ramen. Jouw klanten en baas zijn opper tevreden.

Of dit klopt, mag je checken bij onze recensies van de klanten voor jou.

Wij houden van een leuke manier van samenwerken en wij denken ‘wie niet?’, dus:

Bestel hier je glas in lood online
en laat de rest maar aan ons over