Verzending en levertijd

De verzendkosten voor het met koerier versturen van de glas in lood panelen binnen Nederland bedragen standaard 35,00 Euro. Kleine pakketten zoals het verzenden van de accessoires, dan bedragen de verzendkosten standaard 7,50 Euro. Verzendingen naar België zijn op aanvraag mogelijk. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Hoe wordt mijn paneel verzonden?

De door jou bestelde producten worden voordat ze verpakt worden grondig bij ons geïnspecteerd. De maatwerk panelen verlaten onze fabriek niet zonder een uitgebreide kwaliteitscontrole.

Voor elk paneel maken wij een houtenkist volledig op maat. Deze kist wordt opgevuld met verpakkingsmateriaal zodat het product veilig aankomt op haar bestemming. Eventuele extra producten zoals het montagepakket of het schoonmaakpakket worden in de kist mee ingepakt.

Altijd veilige transport

Voor de transport van de glazenpanelen maken we altijd gebruik van dezelfde koerier, een die zeer ervaren is met dit soort verzendingen. Daarmee kunnen we altijd een veilige transport garanderen.

Wat is de levertijd van mijn paneel?

De maximale levertijd van een maatwerk paneel in Nederland is standaard 3 weken. Overige pakketten worden binnen een week verzonden.

Wanneer het paneel zo goed als gereed is voor verzending zullen wij contact op nemen voor het afstemmen van de levering. Verzendingen naar België kunnen langer duren, we nemen in dit geval altijd contact op.

Contact

Heb je nog andere vragen over verzending en levertijd? Laat het ons dan weten. We helpen je graag!