Verzending en levertijd

De verzendkosten voor het met koerier versturen van de glas in lood panelen binnen Nederland bedragen standaard 35,00 Euro. Kleine pakketten zoals het verzenden van de accessoires, dan bedragen de verzendkosten standaard 7,50 Euro. Verzendingen naar België zijn op aanvraag mogelijk. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Hoe wordt mijn paneel verzonden?

De door jou bestelde producten worden voordat ze verpakt worden grondig bij ons geïnspecteerd. De maatwerk panelen verlaten ons atelier niet zonder een uitgebreide kwaliteitscontrole.

Voor elk paneel maken wij een stevige houten kist op maat. Deze kist wordt opgevuld met verpakkingsmateriaal zodat het product veilig aankomt op haar bestemming. Eventuele extra producten zoals het montagepakket of het schoonmaakpakket worden apart verzonden.

Altijd veilige transport

Voor de transport van het glas in lood maken we altijd gebruik van dezelfde koerier, een die zeer ervaren is met dit soort verzendingen. Daarmee kunnen we altijd een veilige transport garanderen.

Wat is de levertijd van mijn paneel?

De levertijd van een maatwerk paneel in Nederland is standaard 3 weken. Overige pakketten worden binnen een week verzonden.

Wanneer het paneel gereed is voor verzending zullen wij contact op nemen voor het afstemmen van de levering. Verzendingen naar België kunnen iets langer duren, we nemen in dit geval altijd contact op. op het moment dat het pakket verzonden wordt ontvang je van de koeriersdienst een track & trace code waarmee je jouw zending kan volgen.

Contact

Heb je nog andere vragen over verzending en levertijd? Laat het ons dan weten. We helpen je graag!