Retourneren en herroeping

Maatwerkproducten

De producten op deze webshop zijn voor een groot deel producten die, volgens de door u ingevoerde specificaties, op maat gemaakt worden. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op deze maatwerkproducten. Meer hierover lees je ook in artikel 10 van onze Algemene Voorwaarden. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief. De producten waarop het herroepingsrecht niet van toepassing is zijn de volgende:

  • Deurpanelen
  • Bovenlichten
  • Raampanelen
  • Speciaal maatwerk

Overige producten

Bij Glas-in-lood-Online.nl kan je, eventueel aanvullend bij je maatwerkproduct, ook diverse producten bestellen die niet specifiek op maat worden gemaakt. Op deze producten is het herroepingsrecht wel van toepassing. Het gaat hierbij op de volgende producten:

  • Montagepakket
  • Schoonmaakpakket
  • Kleurstalen

Retourneren van overige producten

Bij deze producten heb je het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourskosten voor eigen rekening. Wij zullen het bedrag van de bestelling binnen 14 dagen na aanmelding crediteren, mits het product in goede orde door ons retour ontvangen is.

Wanneer je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je het formulier van herroeping invullen en contact ons opnemen via info@glas-in-lood-online.nl.

Wij vergoeden de betalingen, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de herroeping gemeld is. Tenzij Glas-in-lood-online.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag zij wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of tot jij aantoont dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jijzelf hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is uiteraard kosteloos.

Belangrijk! Neem altijd eerst contact met ons op, voordat je een bestelling retour stuurt.