Glas in lood raam kopen

Glas in lood wordt tegenwoordig als populair glaswerk gezien. Woningen die glas in lood ramen hebben krijgen er vaak een statige uitstraling van, daarom zijn we er ook zo gek op. Een glas in lood raam geeft karakter aan elke woning. Maak gebruik van glas in lood ramen voor jouw woning, want hoe tof is het om door een kunstwerk naar buiten te kijken! 

Waarom glas in lood ramen?

Glas in lood is een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Deze vensterramen kunnen in ramen worden gezet en zorgen ervoor dat de lichtinval een ander effect krijgt. Glas in lood geeft licht en sfeer aan elke woning. Echter hoor je vaak dat glas in lood ramen niet echt energiezuinig zijn door het enkele glas. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken wanneer je glas in lood bestelt bij Glas In Lood Online. Een glas in lood raam kan perfect gecombineerd worden met een goede warmte-isolatie door glas in lood dubbel glas te monteren. Dit is dé perfecte oplossing voor de koude winters. Zo heb je namelijk een authentieke uitstraling in huis en heb je het warm in de winter! Wanneer je een hoge isolatiewaarde wil hebben, kan ook gekozen worden voor HR++ isolatieglas.

Stijgende woningwaarde

Naast het feit dat glas in lood ramen er simpelweg fanatisch uitzien, mooi licht geven en sfeer brengen in elke woning, verhoogt het ook de waarde van het huis. Woningzoekers komen af op een huis met karakter, precies datgene dat een glas in lood raam toevoegt. Tegenwoordig willen mensen een nieuwbouwwoning meer stijl en sfeer geven wat perfect gedaan kan worden met glas in lood ramen. Deze kunnen passend gemaakt worden voor elk huis. Wanneer glas in lood wordt geplaatst in een buitenraam, zorgt dit ook nog eens voor een mooi aanzicht. Hierdoor geniet je niet alleen zelf van het kunstwerk, maar ook de mensen die erlangs lopen.

Glas in lood raampanelen

Al onze glas in lood raampanelen worden volledig op basis van de door jou opgegeven specificaties gemaakt. Of je nu een glas in lood voorzetraam of glas in lood raamhanger, wij vervaardigen glas in lood ramen op ambachtelijke wijze volledig op maat waardoor geen vraag te complex is. We kijken onder andere naar de dagmaat en sponningsmaat zodat we raampanelen kunnen opleveren die perfect voldoen aan jouw wens.

Wil jij glas in lood kopen en je woning voorzien van karakter? Bestel dan glas in lood ramen in de juiste maat met eigen keuze in kleur en glas! De ambachtelijk gemaakte raampanelen worden gegarandeerd breukvrij verzonden.

Neem gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie over glas in lood ramen.