Glas in lood kopen

Waarom glas in lood kopen? Wanneer je glas in lood koopt, creëer je een mooie omgeving wat voor meer sfeer zorgt. Waar een woning voorheen kil aan kon voelen, zorgt glas in lood per direct voor een authentieke uitstraling. Glas in lood maakt hét verschil. Vroeger werd glas in lood geassocieerd met oud en stoffig, tegenwoordig met strak en modern. Glas in lood zorgt voor een woning met uitstraling en karakter!

Waarom glas in lood kopen?

Glas in lood is een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Deze vensterramen kunnen in zowel deuren als ramen worden gezet en zorgen ervoor dat de lichtinval een ander effect krijgt. Glas in lood geeft licht en sfeer aan elke woning. De prachtige uitstraling dat glas in lood levert, kan perfect gecombineerd worden met een goede warmte-isolatie door glas in lood dubbel glas te monteren. Zo heb je een authentieke uitstraling in huis én heb je het warm in de winter! Van glas in lood deuren en glas in lood ramen tot glas in lood raamdecoratie en glas in lood dubbel glas, wij zorgen ervoor dat het glas in lood precies voldoet aan jouw wensen.

Glas in lood op maat

Of het nu gaat over schuifdeuren, grote ramen in een erker, de voordeur of een badkamerraam, wij vervaardigen glas in lood ramen en deuren op ambachtelijke wijze volledig op maat waardoor geen vraag te complex is. Al ons glas in lood kan volledig op basis van de door jou opgegeven specificaties gemaakt worden. We kijken onder andere naar de dagmaat en sponningsmaat zodat we raampanelen en deurpanelen perfect op maat kunnen maken. Deze kunnen, net als bovenlichten, in verschillende stijlen en kleuren worden gemaakt. Benieuwd wat glas in lood op maat kost? Kies een product en voer daar jouw maten in.  

Uniek eigen bovenlicht ontwerp

Glas in lood producten

Glas in lood kan in diverse producten worden gezet. Maak een keuze uit verschillende soorten deurpanelen, bovenlichten of raampanelen. Deurpanelen zijn leverbaar voor een ensuite deur, twee smalle panelen, een groot paneel of een drieluik set. Deze worden standaard voorzien van staallood voor extra stevigheid. Daarnaast kitten en patineren we het glas in lood kosteloos.

Soorten glas in lood

Om de uitstraling van glas in lood te combineren met een goede warmte-isolatie, is het mogelijk glas in lood te monteren in isolatieglas. Hierbij heb je de mogelijkheid te kiezen voor isolatieglas in kunststof of aluminium kozijnen. Wanneer je een hoge isolatiewaarde wil hebben, kan ook gekozen worden voor HR++ isolatieglas. Ook afwijkende samenstellingen, denk aan een afwijkende spouw, vorm, triple en glasdikte, van het isolatieglas zijn mogelijk. Daarnaast leveren wij verschillende kleuren glas in lood. Natuurlijk is het niet makkelijk om een kleur te kiezen, vandaar dat wij ook kleurenstalensetjes aanbieden. Klik hier om onze geadviseerde en meest toegepaste kleuren te zien per soort glas.

Wil jij jouw woning voorzien van karakter? Bestel dan glas in lood in de juiste maat met eigen keuze in kleur en glas! De ambachtelijk gemaakte raam- en deurpanelen worden gegarandeerd breukvrij verzonden.

Overtuigt waarom je glas in lood moet kopen? Bestel jouw glas in lood online of neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie over glas in lood.